HERMANOS BURGERS&RIBS

HERMANOS BURGERS&RIBS Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 390 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Hermanos burgers&ribs. Meer weten? Ontdek meer

27 mei 2022 om 18:00 Eten was lkkr
27 mei 2022 om 14:06 Super lekker en vers Het eten proeft ook heel schoon i love it Echt mega lekkere grote burgers de burgers zien er zo perfect uit!!!!
26 mei 2022 om 3:14 Heerlijk eten! Warm aangekomen en super vriendelijk personeel! Zeker voor herhaling vatbaar!
25 mei 2022 om 4:19 Smaakte goed man echt zuur met portie hesl kleoin weinig voor 30 euro. Normaal hier in de buurt krijg ik voor 2 personen. Maar zelfs voor 1 persoon menu was ik niet vol van. Dus helaas ga ik nooit meer bij deze onbekende spare ribs menu bestellen!!
23 mei 2022 om 22:10 Delivered about 10-15 mins. over the expected time (which was already long), but food was warm enough, fries were crispy. Ribs were ok.
20 mei 2022 om 0:08 Goed zoals altijd.
15 mei 2022 om 22:40 Bedankt was heerlijk! Elhamdoelilah
14 mei 2022 om 12:48 Heerlijk eten en leuke bezorger!
11 mei 2022 om 19:12 Bugers waren niet lekker. Was mijn laatste bestelling. Komen 50 minuten te laat en de meneer die ik aan de telefoon kreeg moet eerst eens normen en waarden leren!!!!
11 mei 2022 om 11:27 Goed en lekker zoals altijd!
9 mei 2022 om 3:23 Lekker gegeten.
8 mei 2022 om 21:45 Heerlijke steak burger en de frietjes zijn ook lekker. Bezorging duurde wat lang, maar logisch omdat het zondag is, geen probleem! Bestel snel nog eens.