HERMANOS BURGERS&RIBS

Recentebeoordeling


4 sterren uit 557 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Hermanos burgers&ribs. Meer weten? Ontdek meer

3 dec 2022 om 22:55 heerlijk gegeten
2 dec 2022 om 23:21 Fast friendly service, big portions and a tasty dinner. Please make happy meals for the kids, no plastic toys needed just a fun paper box and a small portion with a drink.
2 dec 2022 om 1:57 Lekker
30 nov 2022 om 20:39 Warm geleverd en lekker eten.
30 nov 2022 om 20:19 Altijd top hier!
29 nov 2022 om 13:33 het duurt altijd even maar het eten komt altijd warm en lekker aan
26 nov 2022 om 13:15 I love the burgers from here! Amazing as always!
26 nov 2022 om 8:18 Eten laat en koud ontvangen
25 nov 2022 om 6:03 Bezorging duurde een uur. Patat smaakte goed. Lamskotelet is eigenlijk gewoon lamsnek. Voor de rest was de mixgrill lekker.
24 nov 2022 om 21:24 18:10 besteld, 19:10 verwacht, 20:50 geleverd. Patat was slap, nog net niet rauw. Burger kamertemperatuur. Normaal heb ik geen klachten, maar kan hier echt niet meer dan 1 ster van maken... Behoud je kwaliteit, ook met drukte!
22 nov 2022 om 13:36 Ik had besteld om 22:25 en ik kreeg het pas binnen na 00;010 binnen, ik had zo honger, het was niet te doen en het eten was echt koud!! Besteld daar echt niet meer dit was de laatste keer dat ik het besteld
21 nov 2022 om 20:51 Dik 2,5 uur gewacht, op een maandag. Porties waren goed, maar het eten was overdadig gekruid en daardoor helaas niet lekker